Godt mot vondt

Mannen er fortsatt syk og vi prøver å drive vekk bakterier med vitaminer og sunnhet. Vi har kost oss med smoothie med masse godt i og grønnsaker med dip. Om det virker gjennstår å se, men godt var det i alle fall.

Smoothies pleier jeg som regel å lage med youghurt, men denne gangen hadde vi ikke det, og godt ble det likevel. Det er det som er så fint med smoothies, uansett hva du putter oppi blenderen så blir resultatet supergodt. Jeg kunne drukket smoothies hver dag, hele tiden, synes det er supergodt.

Smoothie med fersken og jordbær

1 banan
2 ferskner
1 dl frosne jordbær
2 dl appelsinjuice

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør det til det er glatt. Hell i glass og nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.