Kjøpesenterutflukt

Forleden dag var jeg med en god venninne til Sandvika Storsenter. Målet for turen var Bølgen & Mois food garage. Det skulle vise seg at det virkelig var verdt turen.

Etter ett år i barselpermisjon har jeg hatt mange turer på diverse kjøpesentre. I vinter med alt for mange minusgrader og en liten baby, ble kjøpesentrene de nye trillearenaene. Jeg har spist på det meste av cafeer og restauranter og for det meste har jeg blitt skuffet. Skuffet over potensialet som ikke blir tatt ut, skuffet over manglende vilje, skuffet over manglende kompetanse og skuffet over lite guts og pågangsmot.

Men ikke denne gangen. På Bølgen & Moi i Sandvika har jeg for første gang følt at jeg har fått valutta for pengene når jeg har spist lunch på et kjøpesenter. Jeg har følt at de virkelig ønsket at akkurat vi skulle komme og sipse der. At det var ansatte som brant for jobben sin. Som ga god service, god mat og en hyggelig opplevelse. Det var en kjøpesenteropplevelse helt utenom det vanlige. Og akkurat sånn jeg skulle ønske at det alltid skulle være.

Det er ikke så mye som skal til. Mat laget med kjærlighet (Og med krydder!! Tenk på det Jordbærpikene.), med ferske råvarer og med kunnskap. Et innbydende lokale, med (stort sett) rene bord, ordentlige møbler og dempet musikk. Servitører i pene uniformer, med et smil og tid til akkurat deg. Legger man da til god kaffe, godt brød og gode poteter, må jeg være enig med Herr Moi, da er mye gjort!

Skal jeg være kritisk til noe må det være at det virket noe forvirrende om det var ment at man skulle bestille ved bordene eller i baren. Kanskje har dette å gjøre med at man er vant til Bølgen & Moi som en restaurant, kanskje var ikke personalet tydelig nok akkurat der, men alt i alt. En super opplevelse som jeg virkelig vil anbefalle!!

Vil du ha mer info finner du det her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.