Jeg har hatt koslig besøk i helgen. Etter en travel uke uten tid til så mye planlegging av helgens kos og hygge er det fint å starte fredag kveld med en enkel og rask rett. Ingrediensene til dette fant jeg på den lokale (og litt dårlige) butikken, så dette er virkelig tilgjengelig kosemat. Retten er også kjapp å lage og kan fint lages mens gjestene venter.
150 gram ytrefilet per person
Chili
Hvitløk
Soyasaus
1 pk nudler – kokes etter anvisning på pakken og avkjøles.
Sukkererter
Snackpaprika
Vårløk
Chiliolje
Sojasaus
Hvitløk
Chili
Strimle kjøttet i en cm tykke strimler. Ha kjøttet i en bolle og mariner det med finhakket hvitløk, chili og soyasaus.
Kok nudler og kutt grønnsakene i pene biter. Bland avkjølte nudler og grønnsaker i en bolle og smak til med fersk chili og hvitløk, chiliolje og soyasaus.
Stek kjøttet i en varm panne med litt olje. Kjøttet skal være rosa inni.
Danser kjøttet over nuddelsalaten og server.
Det var veldig godt!:) du er så flink.
Takk!!
Nam-dette så godt ut!! Men hvor mye skal man bruke av de forskjellige ingrediensene??
Det er veldig valgfritt, men dobbelt så mye grønnsaker (i volum) som kjøtt kan være en god pekepinn.