Rockekokken

Rockekokk med hjerte for gode råvarer, gode matopplevelser og gode kjøkkenopplevelser. Lever familielivet med Mannen (med stor M) og lille Tulla.

Rockekokken har fagbrev og mesterbrev som kokk og bred erfaring fra både hotell og restauranter. Hotel Continental, Bølgen & Moi, Ekebergrestauranten og Lofoten fiskerestaurant for å nevne noe. I tillegg til min lidenskap for mat er jeg også opptatt av medier og spesielt glad i skriftlige medier. Jeg har studert medievitenskap på universitetet og har skrevet en bacheloroppgave om mat og medier. Drømmen er å fullføre universitetsutdannelsen og etterhvert få en jobb som kombinerer mine to lidenskaper. Mat og medier.

Her blir det fablerier, opplevelser, oppskrifter, drømmer, ris, ros og mye annet. Mye om mat, litt om livet ellers.

Som kokk er jeg vant til å lete meg fram til gode smaket, ta ting litt på slump og sette sammen ting jeg tror er gode kombinasjoner. På bloggen vil jeg gjøre så godt jeg kan å gi dere nøyaktige oppskrifter. Likevel, dere kommer langt med inspirasjon og litt fantasi. Oppskriftene er, om ikke annet et nevnt, beregnet for 4 personer.

Kom gjerne med innspill. Jeg blir glad for kommentarer her på bloggen og tar imot utfordringer ved grytene.

2 tanker om “Rockekokken

  1. Kjempespennende med blogg! Nå som vi har fått kjøkken igjen, skal jeg jammen prøve meg på noen av oppskriftene dine! Kanskje du kan komme med noen glutenfrie alternativer til brød (jeg baker ikke, men Mannen min kan gjøre det!) Lykke til videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.