Hovedretter
- Bacalao
- Biff med hjemmeaget bearnaise
- Boeuf bourgogne
- Chili con carne
- Confiserte andelår med balsamicoglasserte rødløk
- Fårikål
- Fasan
- Gnocchi
- Gnocchi med bacon og tomat
- Grillet biffsandwich med maisdressing
- Gulasj
- Hamburgere
- Helstekt kylling med høstens grønnsaker
- Honning- og ingefærmarinerte kyllingvinger
- Hvit pizza
- Hønsefrikasse
- Karbonader med purre
- Kylling chop suey
- Kyllingnuggets a la Rockekokken
- Laks med balsamicobakte tomater og cous cous
- Laks med honningsennep
- Lam i vin og fløte
- Lammefrikasse
- Lammepølser
- Lammestek med canelonibønner
- Lammestek med tomatisert grønnsaksrøre
- Lapskaus
- Lasagne
- Lun biff- og nuddelsalat
- Medisterkaker
- Nakkekoteletter med rotgrønnsaker
- Oksegryte med butter beans
- Panert kyllig med chevre
- Pasta bolognese
- Pasta carbonara med sopp
- Pasta med biff
- Pasta med kjøttboller i tomatsaus
- Pasta med kylling
- Pasta med kylling og kikerter
- Pasta med laks og broccoli
- Pasta med ostesaus
- Pinnekjøttsaus
- Quesedilla a la Rockekokken
- Reinsdyrgryte med persillepotetpure
- Ribbe med sennep
- Skivet lammelår på grillen
- Skrei med blåskjell og safran
- Stekt dorade med beurre blanc og ertepure
- Stekt laks med kål og sandefjordsmør
- Tomatisert fiskegryte
- Torsk i form med purreløk og sitron
- Torsk med spinatsaus
- Ytrefilet med balsamicosaus
- Ølkylling